Maia Sandu a fost întrebată aseară la emisiunea „Punctul pe azi” de la TVR Moldova cine este persoana care a încercat să-i intermedieze întrevederi cu Vlad Plahotniuc. Ea a evitat dea vreun nume și s-a limitat la declarația că nu s-a întâlnit niciodată cu liderul PDM. 

Președinta PAS a mai fost întrebată dacă a avut vreodată întrevederi cu Ilan Shor, la care răspunsul a fost de asemenea negativ. 

Dialogul cu moderatorul emisiunii, Vasile Munteanu, a fost în felul următor:

„- Nu știu de când ați ajuns să adresați în emisiune întrebări de-ale trollilor. Nu m-am întâlnit niciodată cu Plahotniu și sper nici să nu mă întâlnesc vreodată.

- Și nici cu Șor nu v-ați întâlnit?

- Și nici cu Șor nu m-am întâlnit și sper nici să nu mă întâlnesc. Sper să se întâlnească ei ambii la pușcărie cât de curând posibil”.

Ținem să precizăm că Vasile Munteanu a precizat înainte de a adresa întrebarea că aceasta vine din partea bloggerului Eugen Luchianiuc. Cel din urmă a intrat între-un video LIVE pe facebook și a replicat „că-i mai bine să fii troll decât mayas”. Acesta a lăsat de înțeles că Maia Sandu minte și a spus că în campania electorală va publica poze de la întâlnirea ai cu Ilan Șor.