Prin mai multe postări pe pagina personală de Facebook, președintele Parlamentului Adrian Candu face apel la deputeții liberali democrați și cei liberali voteze Integrarea Europeană în Constituția RM.

ppCandu a făcut apel la cetățenii R.Moldova ca să facă presiune asupra deputaților PL și PLDM, astfel încât, cei din urmă, să voteze pentru introducerea sintagmei „integrarea europeană”, în Legea Supremă.

 

 

Speakerul a îndemnat oamenii să le scrie mesaje, scrisori, și să-i sune pe aleșii liberali și pe cei liberal-democrați pentru a-i convinge să-și dea votul pentru acest proiect.

Deputata liberal-democrată Maria Ciobanu i-a răspuns lui Adrian Candu cu un mesaj prin care îndeamnă cetățenii să convingă majoritatea parlamentară să voteze limba română în Constituție.

„Prieteni, încurajați-l pe președintele Parlamentului, domnul Andrian Candu, să-și convingă majoritatea parlamentară de strânsură, pentru a vota LIMBA ROMÂNĂ în Constituție! Andrian Candu a absolvit Liceul de Informatică "T. Popoviciu" din Cluj-Napoca, după care a urmat Facultatea de Drept a Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca...”, a scris Maria Ciobanu.