„Experiența pe care am acumulat-o la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Regionale a fost o provocare frumoasă. Una care m-a scos din spațiul de confort și mi-a pus la încercare multe stări”. Declarația a fost făcută de Liviu Volconovici, astăzi, după ce azi PD i-a retras sprijinul politic. 

Într-o postare pe Facebook, Volconovici a spus că perioada în care a activat la Minister a fost una „în care turațiile echipei mici pe care am avut-o au fost la maximum, însă știm cu toții că „roada nu depinde doar de prașă”.

„Vreau să le mulțumesc atât colegilor din minister, cât și celor din Guvern pentru lucrurile bune pe care le-am făcut împreună. Cu aceeași recunoștință mă adresez și Partidului Democrat care mi-a oferit mandatul politic chiar dacă nu am fost membru al formațiunii. De aici încolo, revin la activitatea mea didactică de la Universitatea Agrară, instituție care ocupă un loc aparte în sufletul și în cariera mea. Sunt împăcat cu faptul că și acolo, prin munca zilnică pe care o vom face alături de corpul didactic vom crește generații de profesioniști care la rândul lor vor aduce progresul în acest domeniu”, a spus el.

-- Liviu Volconovici admitea încă de săptămâna trecută că numele său s-ar putea regăsi în lista remanierilor guvernamentale, discutate la ședința Consiliului Politic al PDM. Declarațiile au fost făcute într-o discuție cu reporterii Deschide.MD care l-au sunat pentru a afla dacă își simte amenințată funcția după anunțul din această seară făcut de Vlad Plahotniuc, dar și în contextul criticilor pe care i le-a adus zilele acestea șeful Cabinetului de miniștri, Pavel Filip