Un nou episod în războiul dezinformării şi manipulării, purtat între Partidul Şor şi PPDA şi PAS. Vicepreşedintele partidului Marina Tauber susţine că ele două formaţiuni şi-au anulat mitingul planificat pentru azi la Orhei "din cauza fricii". În replică, vicepreşedintele PPDA Alexandru Slusari a declarat pentru DESCHIDE.MD că n-au proiectat nicio manifestare, azi, în localitatea condusă de Ilan Shor.

Potrivit vicepreședintelui Partidului Șor, Marina Tauber, Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr au anunțat un miting astăzi la Orhei, dar l-au anulat din cauza fricii. Pe de altă parte vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, a declarat pentru DESCHIDE.MD că mișcarea de rezistență națională n-a avut planificat nicio manifestație la Orhei.

„PAScuDA sunt niște fricoși, deși au anunțat un miting în fața Primăriei municipiului Orhei, aceștia nu au avut curajul să vină”, scrie Tauber în descrierea live-ului de la mitingul de astăzi de la Orhei.

PPDA neagă orice informație privind organizarea unui eveniment la Orhei.

„N-am avut planificată nicio manifestație la Orhei, nici ieri, nici astăzi. Probabil au o informație greșită, cineva i-au dus în eroare. Ori poate Plahotniuc n-a avut informație veridică. Dacă se planifica ceva la Orhei eu cu siguranță era să știu. Dar nu știu de unde au luat-o ei. Cred că din mintea bolnavă a lui Șor și Tauber. Noi în genere în zile lucrătoare nu organizăm proteste în centre raionale. Cred că isteria asta a lui Șor și Tauber se datorează dosarului lui Șor care se apropie de sentința”, ne-a spus Alexandru Slusari.