Partidul Acțiune și Solidaritate îi îndeamnă pe oamenii care au protestat astăzi la mitingul lui Șor să se alăture protestului Mișcării de Rezistență Națională din 26 august curent, iar Partidul Demnitate și Adevăr este consideră că Șor a organizat mitingul la comanda lui Plahotniuc.

Într-un răspuns oferit de către PAS pentru DESCHIDE.MD, formațiunea susține că „Plahotniuc este un hoț laș care se ascunde în spatele lui Șor și a umbrelelor antiglonț și ambii se ascund în spatele unor oameni necăjiți pe care anume ei și gașca lor de bandiți i-au adus în sărăcie și mizerie cumplită”.

„Acești oameni necăjiți merită, ca toți cetățenii noștri, un trai demn acasă. Îi îndemnăm să se alăture protestului din 26 august din PMAN, ca să cerem de la guvernare aceleași lucruri - salarii și pensii cu care să poți trăi, dreptate și lege egală pentru toți. Îi așteptăm în piață și pe cei care se ascund după bătrâni - să dea seama în fața zecilor de mii de cetățeni de ce au adus țara în asemenea hal”, susține PAS.

De asemenea, PPDA este convins că Șor organizează acest „circ” la comanda lui Plahotniuc. 

„Modul în care Șor s-a manifestat cu limbaj necenzurat, cu țipete, cu strigăte - denotă o frică sălbatică a acestui individ care este condamnat deja în prima instanță și toți acei oameni au fost aduși contra cost la acel protest la comanda lui Plahotniuc și sub pericolul închisorii. Cu oamenii săraci este foarte ușor de manipulat”, a declarat vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari pentru DESCHIDE.MD.

„Totul este absolut evident. După Rezoluția Parlamentului European, regimul lui Plahotniuc a derapat definitiv în zona antieuropeană. Ceea ce face Plahotniuc este antieuropean și una din armele lui Plahotniuc este acest penal Șor, care a ieșit cu Katiușa la comanda lui Plahotniuc”, a adăugat Slusari. 

Amintim că câteva sute de oameni în frunte cu Ilan Șor au protestat astăzi în fața sediilor PAS și PPDA cerând de la formațiunile respective „să-și ia mâinile de pe magazinele sociale”. Detalii AICI.