Liderul Partidului ”Acțiune și Solidaritate”, Maia Sandu afirmă că Dorin Chirtoacă ar trebui să înțeleagă un singur lucru: protestele organizate de PAS, PPDA și PLDM nu sunt potrivite pentru a verifica dacă lumea îl place sau nu pe Dorin Chirtoacă.

”Dorin Chirtoacă trebuie să înțeleagă faptul că nu este momentul ca acesta să verifice dacă lumea îl iubește sau nu. Noi acum ne luptăm cu dictatura. Dacă și el vrea să lupte cu dictatura și în țară să domine democrația, să-și adune atunci susținătorii și să iasă la proteste. Dar dacă el vrea să iasă și să vadă câtă lume o să-l susțină sau câți o să-l trimită acasă, nu este locul și nici momentul potrivit”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii ”Politica” de la TV8.

Sâmbătă, Dorin Chirtoacă a venit cu un nou mesaj în care cere ca în Mișcare de Rezistență să fie primite și alte partide anti-regim. 

Anterior, fostul primar al Capitalei și-a exprimat de mai multe ori nemulțumirea că Maia Sandu și Andrei Năstase nu vor să discute cu el, iar când acesta încearcă să țină un discurs la proteste, liderii opoziției îi întorc spatele. Mai mult, Năstase, la un moment dat, "a fugit cu microfonul în mână", a spus Chirtoacă.