Primarul ales Andrei Năstase, susține că indiferent de decizia de astăzi a Curții de Apel, Partidul Platforma Demnitate și Adevăr își cheamă susținătorii duminică să iasă la protest în Piața Marii Adunări Naționale.

Declarația a fost făcută după ce completul de judecată s-a retras în deliberări pentru a pronunța o hotărâre cu privire la invalidarea alegerilor din Capitală. 

Întrebat pe holul judecătoriei dacă protestul de azi va rămâne valabil în cazul în care Curtea de Apel va emite o decizie favorabilă lui andrei Năstase, acesta a spus că nu numai că protestul de azi rămâne în vigoare dar și că duminică va fi organizat un protest mai amplu în PMAN.

„Nu ne interesează decizia. O să protestăm azi la primărie și în fiecare zi. Mai mult duminică în PMAN la ora 14:00 vom ieși la un protest mai amplu”, a declarat Năstase.

---------------------------- Amintim că ieri partidele politice PAS, PPDA, PLDM au protestat la sediul primăriei Capitalei față de decizia judecătoriei Chișinău prin care au fost declarate alegerile locale din 3 iunie invalide.