După ce a fost acuzată de preşedintele Parlamentului Andrian Candu că "minte societatea şi partenerii de dezvoltare", liderul PAS Maia Sandu impută, în replică, guvernării că ar fi "slabă şi lipsită de orice credibilitate".

Când Andrian Candu, isterizat, vine cu astfel de calificative în adresa mea sau a PAS, poți doar să constați cât de slabi și lipsiți de orice credibilitate au devenit. Limbajul său violent arată că, după alegeri, PD își propune să guverneze alături de Dodon și Șor, la adresa cărora nu prea are critici”, scrie Maia Sandu într-o postare pe pagina ei de Facebook.

Liderul PAS mai spune că proiectele guvernării de fapt au scopuri meschine.

„Oamenii văd că așa-numitele lor proiecte - protejarea ucigașilor, demolări cu carul la mijloc de noapte, vinderea cetățeniei pe ascuns unor oameni cu trecut dubios, tergiversarea dosarului Șor pentru a-l lăsa sa cheltuie banii furați, niciun bănuț întors din miliardul dispărut, Arena Națională și câte și mai câte - sunt niște „inițiative” făcute împotriva cetățenilor și a statului, doar în interesul propriului buzunar”, susține aceasta.

Sandu susține că la toamnă se va pune „punct batjocurii” și poporul va câștiga „acest război cu hoția și minciuna”.

„Noi, cetățenii onești ai acestei țări, suntem în război direct cu corupții, indiferent dacă aceștia sunt din PD, PSRM sau alte partide-marionetă. Cei de la guvernare știu că năruirea lor nu mai poate fi oprită, că noi reprezentăm un pericol real la adresa confortului și libertății lor, de aceea devin tot mai isterici, iar metodele lor devin tot mai mârșave”, a mai scris Sandu.

ssssssssssssssssAndrian Candu i-a adus critici dure liderului PAS Maia Sandu, acuzând-o că minte societatea și partenerii de dezvoltare. Potrivit lui, Maia Sandu a criticat „orice început bun realizat de Guvernul RM, care aduce plusvaloare țării”, cum ar fi proiectele privind cetățenia „prin investiții”, tichetele de masă sau proiectul Arena Chișinău. „Maia Sandu vorbește multe prostii. Eu trebuie să ascult prostiile ei sau ce să fac?”, a declarat președintele Parlamentului la emisiunea „Important”.