Candidatul PSRM, Ion Ceban, se laudă pe facebook (în maniera sarcastică pe care a adoptat-o de la primul tur încoace) că l-a găsit pe contracandidatul său Andrei Năstase. Acesta a dat busna la o conferință de presă organizată de către candidatul PPDA.

Ceban a venit pentru a-l întreba pe Năstase „de ce nu vine la dezbaterile” pe care socialistul le organizează zilnic la Arcul de Triumf.

„Vom avea suficiente dezbateri săptămâna viitoare. Două vor fi la Pro TV, una la TV 8. Aștept și o invitație de la Moldova 1. Ne vom întâlni și la o dezbatere organizată de Promo-Lex”, i-a răspuns Andrei Năstase.

La un moment dat, Andrei Năstase a spus că Ceban îl intimidează - lucru pe care cel mai probabil îl și urmărea Ion Ceban.

„De ce vine ca musca, eu nu am venit pentru Ivan Ceban. Am venit pentru oameni. Vă amintiți când îl mușca pe Chirtoacă de ureche? De ce vine acum ca musca? Omule, mă intimidezi”, a fost reacția lui Năstase. 

Socialistul nu a reușit să spună nimic în timpul evenimentului. Doar la final în fața jurnaliștilor prezenți a făsut o scurtă declarație în care s-a arătat mulțumit că a aflat când va participa Năstase la dezbateri.