Andrei Năstase îl lasă pe Ion Ceban cu buzele umflate. Potrivit surselor din cadrul PPDA, candidatul formaţiunii la funcţia de primar al Capitalei nu va da curs invitaţiei contracandidatului socialist de a dezbate la Arcul de Triumf din centrul Chişinăului, în prezenţa presei. "Noi nu suntem la cheremul socialiştilor", a punctat vicepreşedintele "Demnitate şi Adevăr", Alexandru Slusari.

„Andrei Năstase va participa la toate dezbaterile organizate de mass-media. Nu organizate de… Noi nu suntem la cheremul socialiștilor. Și nu venim la dezbateri atunci când îi trăsnește în cap lui Ceban. Eu am mai spus: agenda noastră diferă mult de planurile socialiștilor. Dacă ei n-au ce face și vor în fiecare zi la Arcul de Triumf și nu au întâlniri cu oamenii, îi privește. Noi avem alte planuri, iar acesta este un gest de disperare”, ne-a spus Slusari.

Candidatul PSRM Ion Ceban a anunțat ieri că vrea dezbateri electorale în fiecare zi, începând cu 22 mai, în care să fie pus față în față cu Andrei Năstase, contracandidatul său la funcția de primar. Socialistul a spus că îl va aștepta pe Năstase, astăzi, la Arcul de Triumf din PMAN.