Candidatul PSRM Ion Ceban vrea dezbateri electorale în fiecare zi, începând cu marți, 22 mai, în care să fie pus față în față cu Andrei Năstase, contracandidatul său la funcția de primar. Socialistul ar vrea ca dezbaterile să aibă loc la Arcul de Triumf din PMAN.

„Propunem următoarea formulă. Câte jumătatea de oră ne prezentăm programul și ulterior răspundem la întrebări. Dezbaterile ar putea fi moderate de către Dumitru Mișin de la JurnalTv, Gheorghe Gonța, Natalia Morari ori Lorena Bogza, oricare din ei”, spune Ceban.

Acesta spune că PSRM este dispus să asigure din punct de vedere tehnic aceste dezbateri.

„Andrei, hai să discutăm despre oraș”, a spus Ceban.

Contactat de către DESCHIDE.MD, vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, s-a arătat indignat de propunerea lui Ceban.

„De când Ion Ceban ne face nouă agenda nouă? El poate ar vrea să ne indice pe unde să mergem și la ce oră. Este un mesaj aberant. Noi participăm la toate dezbaterile, n-am omis niciuna”, a precizat Slusari.

Acesta a subliniat că Andrei Năstase va participa și în continuare la dezbaterile organizate de către „presa independentă care a mai rămas în țară”.

„El e tare hâtrișor Vanea Ceban. Tot ce e bun în oraș spune că se datorează socialiștilor din CMC, iar tot ce-i rău e a lui Chirtoacă. Nu! Tu trei ani ai condus cea mai mare fracțiune din CMC, acum răspunde de ce a degradat Chișinăul”, a mai spus Slusari.