Liderul PSRM, Zinaida Greceanîi spune că a votat pentru pentru o persoană „care și-a luat picioarele în mâini și a măsurat tot orașul”. Declarațiile au fost făcute după ce politiciana și-a exercitat dreptul de vot la secția de votare. nr 231.

„Am votat să avem un gospodar care să aibă grijă de orășelul nostru. Nu știu de ce toată lumea spune „oraș european, oraș european” dar toți se duc în Capitale europene dar nu aduc nimic bun de acolo ce ar putea să fie implementat aici la Chișinău. Eu cred că lucruruile se schimbă și Chișinăul va deveni o Capitală a Moldovei cu care să ne mândrim. O capitală care va sta în rând cu toate celalalte Capitale și europene și nu doar.

Fiindcă noi trebuie să avem specificul nostru, al moldovenilor. Moldoveni sunt gospodari după natură. Și noi trebuie să înțelegem asta și să alegem în fruntea capitalei un gospodar care să se ocupe gospodăria Chișinăului: de spații verzi, de drumuri mai bune și trotuare mai confortabile.

Am votat o persoană care a măsurat tot Chișinăul cu propriile picioare. Și-a luat picioarele în mâini, a mers și a vorbit cu toți cetățenii de rând. De aceea este important ca toți ceilalți chișinăuieni să vină la vot pentru că nimeni nu o să vină în locul lor. Și să nu caute să asculte de ceilalți politicieni care care îndeamnă lumea să fie îndiferentă. Chiar este o iresponsabilitate totoală”, a declarat Greceanîi.