Susținătorilor care și-au declarat sprijinul pentru Constantin Codreanu la funcția de primar al municipiului Chișinău li se alătură academicianul Mihai Cimpoi.

"Dragi chișinăuieni, noi ne dorim împreună cu Constantin Codreanu, candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău, un Chișinău bine gospodărit, cultural, în care să fie restaurat și Monumentul Marii Uniri care a fost demolat în perioada sovietică, ca simbol al unirii noastre. Un oraș cu drumuri drepte, netede... care să ne ducă pe drumul cel mare, principal, drumul spre centru, spre Țară și spre Europa. Să votăm pe cel care ne poate duce spre aceste drumuri la care noi visăm - Constantin Codreanu.", susține academicianul Mihai Cimpoi. 

 

Anterior, PLR, PMP şi Uniunea Centristă şi-au declarat susţinerea candidatului Constantin Codreanu la funcţia de primar al mun. Chişinău. De asemenea, candidatul Partidului Unităţii Naţionale, Constantin Codreanu, a primit un mesaj de susţinere din partea primarului de Braşov, George Scripcaru. Mişcarea unionistă Sfatul Ţării 2, într-o conferinţă de presă, a declarat că membrii îl susţin unanim pe Constantin Codreanu. Candidatul PUN este susţinut şi peste ocean, Consiliului Româno-American, cu sediul în Los Angeles, statul California, i-a trimis o scrisoare de sprijin candidatului amintit.