”Asta e viața, baby”, îi răspunde Igor Dodon liderului PAS - Maia Sandu - care acum o oră i-a scris un mesaj de ”La revedere!” contracandidatului său. Dodon consideră că Maia Sandu nu mai are curajul să apară la dezbaterile televizate din cauza că s-a simțit pierdantă la cele trei care au avut loc până acum. Reprezentanții PAS nu răspund la apeluri pentru a oferi un comentariu la acest subiect.

Igor Dodon spune că mai are întrebări pentru Maia Sandu pe care nu le-a adresat la primele dezbateri. El își exprimă speranța să o revădă și i le adreseze.

”Toată lumea a văzut că Maia Sandu nu are răspunsuri la întrebările mele. În plus, ea probabil este afectată de schemele financiare murdare pe care le fac membrii echipei ei și fuge de la răspunsuri și explicații la acest subiect. Eu consider că sunt multe lucruri pe care încă le mai putem spune oamenilor în aceste dezbateri. Trebuie să le dăm posibilitatea să ne vadă împreuna, să vadă diferențele și să ia decizia corectă. Eu am teme noi pe care îmi doresc sa le discutăm în fața telespectatorilor”, scie Igor Dodon  

Amintim că Maia Sandu a anunțat azi mobilizarea generală în rândul echipei sale și a spus că de astăzi oponentul său, Igor Dodon, „nu mai există". Mesajul postat lasă loc de interpretări precum că liderul PAS renunță inclusiv la confruntările directe cu Dodon de la dezbaterile TV programate pe finalul acestei săptămâni.

Potrivit ei, cetățenii trebuie să spună la revedere „minciunii și trecutului murdar". În acest sens ea spune că se va axa pe dialog direct cu cetățenii „de la casă la casă".