Candidatul la funcția de președinte, Igor Dodon, susține că forțele pro-europene atât din opoziție, cât și de la guvernare s-au unit împotriva sa pentru a determina alegătorii să nu-l voteze în turul II al alegerilor din 13 noiembrie.

Într-o declarație pentru presă în cadrul ședinței Parlamentului liderul socialiștilor a spus că nu se teme de atacurile lansate în ultima perioadă la adresa sa.

În ultimul timp s-au unit toate mass-media finanțate de Statele Unite, televiziuni finanțate de oligarhi, în front comun împotriva mea. Nu-i nimic, vom ține piept. Au fost bătălii și mai mari. Aceasta arată slăbiciunea voastră. Priviți ce isterie ați ridicat pe rețele de socializare. Vreți să speriați pe cineva? Nu ne temem. Am văzut și mai puternici. De aceea veți pierde, dați dovadă de slăbiciune”, a spus el.

Dodon s-a arătat convins că va obține victorie în turul II împotriva Maiei Sandu.

Am consolidat și consolidăm rândurile noastre. Suntem ferm convinși în victorie. În decurs de 10-12 zile veți vedea câți vom fi. Mult mai mulți decât în turul I”, a subliniat acesta.

Amintim că turul II al alegerilor prezidențiale, care vor avea loc pe 13 noiembrie, se vor întâlni Igor Dodon și Maia Sandu.