Deputata PLDM, Maria Ciobanu a depus o plângere la Procuratura Generală spunând că a fost amenințată la telefon de o persoană necunoscută, în seara de 22 februarie. Partidul din care face parte a emis o declarație publică în care condamnă „acțiunile de intimidare” la adresa parlamentarei și cere o ancheta echidistantă.

Maria Ciobanu afirmă apelul primit a fost de la o persoană necunoscută.

„La ora 23.00, la telefonul fix a sunat un bărbat. O voce groasă de bărbat mi-a zis că dacă încă odată mai deschid gura în Parlament va fi pentru ultima dată. A făcut o pauză scurtă și m-a întrebat: „Ai înțeles?". Apoi a închis", a povestit aleasa poporului.

Astăzi, Maria Ciobanu a depus o plângere pe acest fapt la Procuratura Generală prin intermediul căreia cere pornirea unei cauze penale. Ulterior, PLDM a emis o declarație ce condamnă acțiunile de intimidare și solicită PG-ului să acheteze echidistant și profesionist cazul.

Vom aminti că joi ziua, Maria Ciobanu l-a apostrofat pe democratul Constantin Țuțu că nu știe limba română. Ea presupune că amenințarea ar putea avea legătură cu incidentul din Parlament, dar refuză să creadă că deputatul Țuțu ar fi implicat.