Chirtoacă trebuie să aprindă lumânări şi să le ceară concetățenilor iertare pentru proasta administrare a Chişinăului, consideră preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TvC21.

„Ar fi trebuit să-i fie rușine acelui individ să vină în acest studiou și să acuze  de toate relele care s-au întâmplat în Chișinău pe cineva sau pe ceva, și nu pe sine însuși. Ar trebui să meargă la biserică și să pună o lumânare, să rostească un „Tatăl nostru”, să ceară iertare locuitorilor Chișinăului pentru 10 ani de administrare proastă a acestui oraș și pentru dezamăgirea mare”, a declarat spicherul.

Candu a menţionat că l-a votat de fiecare dată pe Chirtoacă, însă acesta a creat un dezastru total la Primărie, iar acum îi impută acest fapt PD-uluii.

„Îmi pare rău de domnul Chirtoacă. Din câte am înțeles de la doamna Radu, la Primărie e dezastru și mizerie. Bănuiesc că Partidul Liberal și Chirtoacă au profitat de toată situația asta. Cum poți acuza pe altcineva? Prin ce e de vină PD-ul pentru mizeria din Chișinău, care a fost lăsată de un individ? Cine l-a încurcat pe domnul Chirtoacă să curețe orașul ăsta cu adevărat? Îmi pare rău. El face parte din generația mea și l-am votat de fiecare dată”, a subliniat Andrian Candu.