Unde dai și unde crapă! De valabilitatea proverbului s-au convins reporterii Deschide.MD care l-au sunat în această seară pe deputatul Sergiu Sârbu, pentru a-i cere câteva precizări legate de Comisia juridică, dar l-au aflat pe parlamentar pe patul de spital.

Și nu era singur. Alesul se afla sub picurătoare împreună cu soția Ina, iar, din cele câteva vorbe schimbate la telefon, am reușit să aflăm că la un alt spital este fiica lor, Amina, iar dădaca, bunica, bunicul, pisica și câinele sunt, sau au fost pe parcursul zilei de azi, la alte instituții medicale. Familia a fost diagnosticată cu enteroviroza, „adusă” în casă de la grădinița pe care o frecventează fetița lor.

Reporterii Deschide.MD au obținut și o poză pentru cei „care nu cred până nu văd”.

Deputatul se declară, totuși, convins că până mâine starea lui de sănătate se va ameliora și va putea merge în plenul Parlamentului. 

Vom aminti că acum o lună și jumătate, Sergiu Sârbu, a fost din nou pe mâna medicilor. Atunci a fost supus unei intervenții chirugicale al nas, iar a două zi era prezent la Curtea Constituțională apărând cel de-al treilea demers de suspendare a președintelui Igor Dodon