Ofiţerii şi subofiţerii Armatei Naţionale din contingentul KFOR-V, detaşat în Kosovo au votat la Sofia, Bulgaria, pe lista electorală suplimentară, în baza paşaportului de străinătate.

Militarii în termen din toate garnizoanele pot vota la secţiile de votare din raza de circumscripţie a unităţii în care îndeplinesc serviciul militar. Conform legislaţiei în vigoare, aceştia votează în baza legitimaţiilor de serviciu.

Studenţii Academiei militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun" își exercită dreptul la vot la secţia de votare din cadrul Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova" (strada Haltei 6), în baza buletinelor de identitate, fiind înscrişi pe lista electorală suplimentară.

Militarii din cadrul Forţelor de Menţinere a Păcii dislocaţi în Varniţa, Coşniţa şi Cocieri votează la secţiile de votare din localităţile în care sunt dislocate subdiviziunile din care fac parte.

Cu referire la militarii prin contract, aceştia votează la secţiile de votare unde îşi au domiciliul, în baza buletinelor de identitate.