Vlad Plahotniuc spune că a votat pentru candidatul care nu are nevoie de sprijinul său. Anunţul a fost făcut pe reţeaua de socializare - facebook. Totodată el şi-a exprimat speranţa că va fi şi turul II al acestui scrutin.

"Am votat geopragmatic, nu geopolitic, am votat așa cum unii nu pot înțelege de ce aș vota. Am votat așa cum sunt, nu așa cum cred unii că sunt. Dacă nu ați înțeles cum am votat, înseamnă că sunteți printre cei care au urmărit doar știrile despre mine, nu și știrile cu mine.

Sper că mulți alți cetățeni au votat sau vor vota la fel ca mine, iar împreună cu viitorul președinte vom construi un viitor mai bun pentru țară.
Ne vedem în turul doi – mai înțelepți, mai conștienți de fiecare vot și poate mai interesați de Moldova decât de teme false de campanie", a scris Vlad Plahotniuc. 

Amintim că miercuri, candidatul PD - Marian Lupu - a ieşit într-o conferinţă de presă alături de Vlad Plahotniuc şi a anunţat că se retrage din cursa electorală în favoarea Maiei Sandu. 

În aceeaşi zi, liderul PAS a spus că nu are nevoie de sprijinul lui şi a catalogat decizia lui Lupu drept un "măr otrăvit". A doua zi, Maia Sandu a ieşit într-o conferinţă de presă şi a îndemnat electoratul mai multor partide, inclusiv a PD, să se consolideze în jurul ei. 

Vlad Plahotniuc a votat astăzi la secţia deschisă la Policlinica nr.1 de pe strada 31 August.