Fost deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse și corespondent NTV la războiul moldo-rus din 1992, Alexandr Nezrov a șters pe jos cu președintele Igor Dodon, într-un interviu acordat postului rus de radio „Eho Moskvî”.

„Prostul Dodon, care este președintele Moldovei, s-a jucat prea mult de-a președintele și l-au trimis pe jos la Moscova. Aici, lui i-au promis ajutor în deschiderea unei afaceri, dar în prima perioadă de timp va locui în Mausoleu și-l va spăla pe Lenin”, a declarat fostul politician.

Pe un ton ironic, jurnalistul a spus că, cel mai probabil, afacerea lui Dodon ar presupune un salon de epilare a zonelor intime.

„Întra-devăr nu există nimeni mai prost decât el (Dodon - n.red) între toți liderii de pe arena modială”, a mai adăugat fostul deputat rus.

Alexandr Nevzorov este un jurnalist, politician, actor, regizor, videoblogger, publicist rus. Acesta este unul din membrii juriului prestigiosului festivalul de film de la Cannes. Între anii 1993-2007, Alexandr Nevzorov a exercitat funcția de deputat al Dumei Rusești.