Primarul Dorin Chirtoacă îi numește pe socialiști "insecte", iar pe liderul PSRM, Igor Dodon, - "gândac de Colorado". Edilul susține că declarațiile au venit ca răspuns la „felicitările primite de Hramul orașului Chișinău”.

După ce, aproximativ o lună, edilul Capitalei a lipsit de la ședințele Primăriei, astăzi el a ținut să de-a o replică unor „felicitări” primite de Hramul Orașului.

„De Hram ne-au felicitat și ne-au spus că suntem la nivelul „plintusului”, așa am înțeles eu. Nicio problemă. Dacă noi suntem la nivelul plintei (așa e corect românește), deci ei sunt la nivelul insectelor și trebuie strivit ca o gâză, ca un gândac de Colorado ce este dumnealui. Și acum de alegeri avem ocazia să facem acest lucru. Asta este replica la felicitările primite de Hram.

Primarul Capitalei i s-a adresat și candidatului PSRM la funcția de președinte: „Igor Dodon - gândacul de Colorado - trebuie strivit la aceste alegeri pentru, pentru ca Moldova să poată continua pe drumul european și avem ocazia, dacă vrem să o facem, ca să nu ne trezim că avem din nou, mintea moldovanului ce-a de pe urmă. Vă dați seama că de la nivelul plintei, totuși, e destul de sus față de nivelul insectei”, a spus primarul Capitalei. 

Am solicitat și un comentariu de la liderul socialiștilor, însă după patru ore de așteptare Igor Dodon așa și nu a revenit cu un răspuns.