Peste 5% din locuitorii Capitalei s-au prezentat până acum la urne ca să-și exprime opțiunea referitor la revocarea primarului Dorin Chirtoacă.

-------------------- Cei mai activi sunt locuitorii sectorului Botanica, urmați de cei din sectorul Rîșcani iar pe locul trei sunt cei din sectorul Centru. Suburbiile se plasează pe ultimul loc.

Din cei prezenți la vot pe gen situația s-a schimbat față de ora 08:30, astfel cele mai multe persoane sunt femei - peste 52% iar bărbați în jurul a 47 la sută. În total și-au exprimat opțiunea la referendum peste 31 000 de persoane din totalul de 628 de mii de cetățeni înregistrați pe listele electorale.

------------------ Amintim că Promo-Lex a anunțat că până la ora 10 a zilei referendumului din data de 19 noiembrie 2017 privind referendumul de revocare a Primarului de Chișinău, misiunea Promo-LEX de observare a referendumului local a constatat anumite încălcări: secții de vot deschise cu întârziere, urne de vot care nu au fost sigilate, dar și prezența materialelor de publicitate în raza secției de votare.