Lidera partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu a respins provocarea spicherului Andrian Candu, care vrea o dezbatere televizată privind problemele actuale. Ea vrea ca în locul lui Candu să vină Vlad Plahotniuc, deoarece el ar fi responsabil de tot ce se întâmplă în R. Moldova.

„Andrian Candu este doar un purtător de cuvânt. Să vină la o emisiune Vlad Plahotniuc. La o emisiune care să nu fie regizată. Dacă are curaj, atunci trebuie să răspundă la unele întrebări și să discutăm problemele existente", a declarat Sandu în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

Lidera a PAS a comentat și eticheta pe care i-a atribuit-o Andrian Candu - „extraterestru de rang înalt", după ce ea l-a numit „Troll de rang înalt”:

„Președintele Parlamentului crede că are simțul umorului. Fiecare cu impresiile sale. Eu zic că dânsul ar trebui să coboare din elicopterul nănașului său și să meargă între oameni. Pe urmă vom merge pe lună să examinăm obiectele cerești", a adăugat sursa citată.

De menționat că președintele Parlamentului, Andrian Candu, a anunțat ieri, în cadrul unei emisiuni televizate, că ar vrea să aibă o confruntare politică pe subiecte de actualitate cu Maia Sandu. Această „confruntare" ar urma să aibă loc pe un teren neutru, adică la postul public de televiziune.