Candidatul anunțat de „Partidul Nostru” la Prezidențiale, ziaristul Dmitri Ciubașenco, susține că în cadrul evenimentelor de sâmbăta în Piața Marii Adunări Naționale oamenii au fost bătuți. Declarația a fost făcută sâmbăta seara la Bălți în cadrul unui concert cu prilejul Zilei Independenței.

Atmosfera în orașul nostru este cu totul alta decât ceea ce s-a întâmplat dimineața la Chișinău. Acolo guvernanții s-au ascuns în spatele miilor de polițiști, au bătut oameni, au folosit gazele lacrimogene”, a spus el.

Amintim că ieri paralel cu manifestările de marcare a 25 de ani de când Parlamentul Republicii Moldova a votat în favoarea Independenței mai mulți susținători ai Partidului Nostru, Partidului Platforma Demnitate și Adevăr au protestat în centrul Chișinăului. Manifestanții au încercat la un moment dat să rupă cordonul de poliție de pe strada Bănulescu Bodoni, însă au intervenit forțele de ordine. Însă, nu a fost anunțată nicio informație despre faptul că cetățenii prezenți în PMAN au fost supuși violenței fizice.

Detalii: (VIDEO) Ciocniri în PMAN // Protestatarii #NuMăTem se îmbrâncesc cu poliţiştii

Detalii: Alexandru Pânzari: În centrul Capitalei sunt provocatori. Vom fi toată ziua cu ochii pe ei!

Detalii: VIDEO//Ciocnire între protestatari și poliție. Cât de motivat a fost utilizarea gazului lacrimogen?