Președintele R.Moldova, Maia Sandu, a purtat discuții cu moldovenii stabiliți în orașele Parma și Bologna din Italia. În cadrul întrevederii, șeful statului s-a referit la proiectele implementate de autorități și planurile pentru următorii ani.

La Parma, președintele a spus că autoritățile vor continua proiectele de dezvoltare în orașe și sate, fie că este vorba de cămine culturale, parcuri, complexe sportive sau sisteme de aprovizionare cu apă.

Trebuie să modernizăm spitale și școli, să continuăm să implementăm programul de împădurire. Uniți, suntem o forță! Pas cu pas construim o țară sigură și confortabilă pentru fiecare - împreună construim Moldova Europeană!”, a menționat ea.

Prezentă la Bologna, Maia Sandu a îndemnat pe oameni să se informeze din surse credibile și să susțină autoritățile în efortul de combatere a dezinformării și să se mobilizeze la vot, mai mult ca oricând.

Om cu om, pas cu pas, construim viitorul țării, în pace și dezvoltare -  în Uniunea Europeană!”, a conchis președintele.

Amintim că Maia Sandu întreprinde în perioada 27-29 septembrie o vizită în Italia. Șeful statului are programate întâlniri cu moldovenii din 7 orașe.

Deschide și: Maia Sandu pleacă într-o vizită în Italia. Va avea întâlniri cu diaspora în 7 orașe