Pe Platon îl cunosc. Nu m-a finanţat niciodată. De relaţiile personale cu foştii colegi mă abţin să comentez, ne-a spus Igor Dodon după ce fostul său prieten şi coleg, Igor Grigoriev, i-a adus mai multe acuzaţii într-un interviu acordat portalulu Deschide.MD.

În continuare, Igor Dodon a refuzat să comenteze acuzele concrete, dar şi-a generalizat reacţia în felul următor:  Regret starea psihică în care a ajuns fostul coleg Igor Grigoriev. Am aflat și eu din interviu că s-a certat cu toată lumea, i-a părăsit pe toți cei cu care a lucrat, iar acum încearcă să-l atace pe fiecare în parte. Mulți dintre acești oameni, eu inclusiv, l-am ajutat mult pe parcursul anilor, i-am sprijinit familia. Iar el acum împroașcă cu venin, inventează diferite răutăți despre noi. E un gest descalificant, care trădează o cădere psihică serioasă. Să-i înțelegem starea și să nu ne supărăm pe el. Sper că nu e foarte grav și va reveni vreodată la normalitate.

Amintim că Igor Grigoriev a dezvăluit în interviul acordat portalului nostru că într-un moment de sinceritate Ilan Shor i-ar fi recunoscut că a finanţat campania lui Igor Dodon din 2011 împreună cu Veaceslav Platon. Grigoriev a mai  spus că s-a certat cu  Dodon în timp ce erau cu familiile într-o vacanţă de lux în Dubai. Despre privatizările din perioada comunistă, Grigoriev spunea că Dodon minte când declară că s-a împotrivit vânzării anumitor bunuri de stat şi că era într-o relaţie destul de bună  cu Vlad Plahotniuc. 

Detalii: INTERVIU // Igor Grigoriev: Shor mi-a recunoscut că l-a finanţat pe Dodon împreună cu Platon