Echipa PLDM a depus actele pentru participarea în alegerile locale generale din Bălți. Anunțul a fost făcut de candidatul liberal-democraților la funcția de primar al municipiului, Sergiu Burlacu, pe pagina sa de Facebook.

Intru în această campanie pentru a determina trecerea Municipiului Bălți de la degradare, spre dezvoltare! Astăzi, împreună cu colegii din echipa PLDM Bălți, am depus setul de acte pentru a participa în alegerile locale generale din municipiul Bălți. În curând, voi prezenta bălțenilor echipa noastră - echipă care vine să aducă Marea Schimbare în Primăria Bălți și în Consiliul municipal Bălți” a scris Burlacu.

Potrivit lui, în cadrul campaniei, echipa PLDM va prezenta bălțenilor prioritățile și obiectivele, pe care se va concentra pentru a scoate orașul din criză și a determina dezvoltarea industrială și tehnologică a municipiului.
Mergem în campanie pentru a transforma Bălți într-un oraș puternic cu o economie modernă dezvoltată! Vă rog să ne susțineți și să credeți în noi! Haideți împreună să Schimbăm primarul și apoi să dezvoltăm Municipiul Bălți!” a conchis Burlacu.