12 persoane au fost admise la concursul de selectare a candidaților la funcția de membru al CCA, potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului Republicii Moldova.

Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a examinat dosarele depuse pentru concursul de selectare a candidaților la funcția de membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului.

12 persoane au fost admise la etapa de interviu în cadrul Comisiei. Este vorba de Aurelia Peru-Balan, Leonid Smolnițchi, Cornelia Stefoglu, Tatiana Buraga, Carmelia Albu, Aurelia Leorda-Paniș, Lucia Beiu, Dorina Curnic, Iurie Ursu, Veronica Cojocaru, Alexandru Verșinin, Liubovi Calicișcova-Tataru.

Interviul va avea loc miercuri, 7 iunie 2017, începând cu ora 10.30.

Comisia parlamentară cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a anunțat concurs public pentru suplinirea a 3 funcții vacante de membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului. Dosarele pentru concurs au fost depuse în perioada 18 aprilie – 12 mai 2017.

Amintim că, Parlamentul a inițiat procedura de organizare a concursului cu privire la selectarea a trei membri ai Consiliului Coordonator al Audiovizualului, după ce a fost anunțată expirarea mandatului al fostului șef al CCA, Dinu Ciocan, vicepreședintelui Consiliului Nicolae Damaschin și membrului CCA Mariana Onceanu-Hadârcă.

Toți trei au devenit membri ai CCA pe 12 mai 2011.