După ce parlamentara Irina Lozovan a anunțat că pleacă din fracțiune și părăsește inclusiv Partidul Socialiștilor, membrul Comitetului Executiv al PSRM, Olga Cebotari, a acuzat-o pe fosta colegă de partid că s-ar fi „vândut unui sponsor”.

În ultima vreme suntem martorii unui trend alarmant în politică - traseismul stimulat financiar!  Politicienii schimbă partidele de la o zi la alta, în funcție de cât de generoși sunt noii lor sponsori. Este o activitate care subminează fundamental democrația și demoralizează cetățenii noștri. După Nesterovschi, aceasta cale a ales-o și dna deputat Irina Lozovan, care a demostrat la toată țara cât valorează. Nu putem tolera un astfel de comportament.

Cei care se vând pe bani nu pot fi considerați lideri demni de încredere în această țară. Ar fi o eroare gravă să credem că soluția la problemele noastre este să permitem unor penali să conducă țara. Aceștia nu ar avea decât propriul lor interes, nu cel al Moldovei”, a scris Olga Cebotari pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, politiciana susține că asemenea persoane trebuie condamnate și îndemnate să plece din politică, deoarece „servesc propriului buzunar în defavoarea cetățenilor”.

Amintim, că astăzi deputata din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, Irina Lozovan, a părăsit fracțiunea și partidul, alăturându-se echipei loiale controversatului politician Ilan Șor. Anterior, un alt deputat Alexandr Nesterovschi a făcut același lucru, fapt condamnat de către cei din PSRM.

Deschide și  Continuă plecările din PSRM. Încă un deputat părăsește fracțiunea Comuniștilor și Socialiștilor