Primarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, va candida la alegerile locale din 2023 din partea Partidului Schimbării. Va fi constituită o fracțiune majoritară a Partidului Schimbării în Consiliul municipal Bălți. Despre aceasta a anunțat liderul formațiunii, Ștefan Gligor, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit unei Declarații politice comune a primarului municipiului Bălți, a consilierilor municipali din fracțiunea Partidului Schimbării și a președintelui Partidului Schimbării, cel mai mare pericol în cale a dezvoltării economice și sociale a municipiului Bălți îl reprezintă în continuare crima organizată, situația economică și energetică deosebit de gravă prin care trece R. Moldova, dar și lipsa oricăror succese ale guvernării actuale în lupta cu corupția și crima organizată.

„În aceste timpurile dificile avem o singură cale să facem fața provocărilor – să ne unim eforturile. Doar printr-un efort de echipă, prin unitate, profesionalism și verticalitate vom reuși să protejăm interesele cetățenilor, ale orașului Bălți, ale suburbiilor Elizaveta și Sadovoe, de care niciodată nu trebuie să uităm și împreună să punem bazele dezvoltării urbane și economice a municipiului”, a spus Ștefan Gligor.

„Vom atrage investiții care vor contribui la crearea locurilor de muncă, îi vom ajuta pe cei vulnerabili și vom reuși să implementăm un șir de poiecte de dezvoltare urbană fără precedent în municipiul Bălți”, a spus Nicolai Grigorișin. „Îi sunt recunoscător lui Ștefan Gligor că a susținut candidatura mea. Eu anunț oficial că la alegerile din 2023 voi candida din partea Partidului Schimbării”, a adăugat Nicolai Grigorișin.