Președintele Maia Sandu a întreprins o vizită de lucru în comuna Dubăsarii Vechi din raionul Criuleni. Șeful statului a discutat cu localnicii despre situația din regiune, marcată profund de război.

Le-am spus că pacea este grija noastră principală, ea stând la baza dezvoltării țării și a viitorului prosper și sigur. La Dubăsarii Vechi, oamenii cred în puterea binelui, cred în schimbările pe care le-am pornit în țară și sunt gata să pună umărul la ele. Avem nevoie de unitate pentru a rezolva problemele economice și sociale, pentru a curăță justiția sau a îmbunătăți nivelul de trai în localitățile noastre. Pentru a face din Moldova țara europeană pe care ne-o dorim” a scris ulterior Maia Sandu pe profilul ei de Facebook.
Șeful statului le-a mulțumit localnicilor din comuna Dubăsarii Vechi pentru susținere. A asistat și la un concert organizat de formația folclorică locală. Ulterior, Maia Sandu a trecut pe la biserica din acest sat.

Este unul dintre lăcașele care păstrează neștearsă amprenta trecutului și pe al cărui teritoriu se află un cavou-unicat proiectat de celebrul Alexandru Bernardazzi” a conchis șeful statului.