28 March, 2017

Capre, muci și izvar - într-o parodie Zebra Show la clipul din Siberia a lui Ionel Istrati

Capre, muci și izvar - într-o parodie Zebra Show la clipul din Siberia a lui Ionel Istrati
FOTO: capturi youtube

Băieții de la Comedy Zebra Show au filmat o parodie la cunoscutul clip al lui Ionel Istrati filmat în Siberia - produs vizualizat deja de peste 1 milion de internauți.

Parodia a fost filmată pe meleagurile din localitatea Suruceni. „Aducem mulţumiri stăpânului, a cui e cota de la Suruceni. Sper să aibă o roadă bună de păpuşpoi”, scriu băieții.

 În parodie, actorii beau vin în jurul unui rug, în timp ce unul dintre tipii care se află cu ei dansează în apropiere, în zăpadă, îmbrăcat într-o blană foarte groasă. Mai mult, în acest video există și o eroină, asta în timp ce în producția originală, Ionel Istrati nu apare alături de o domnișoară.

 Presa de acasă a notat că ar fi unul dintre cele mai costisitoare din showbizul autohton, dat fiind faptul că filmările au avut loc la capătul lumii, tocmai în Arctica.

Parodia Zebra Show:
Ionel Istrati a fost într-o vacanță în India, loc în care și-a lansat și ultimul videoclip intitulat "Cine sunt eu", care între timp a reușit sa strânga peste un milion de vizualizari într-un timp record.

Videoclipul lui Ionel Istrati:

Ai depistat o eroare în text?  Selecteaz-o  și apasă combinația de taste CTRL + ENTER

Ultimele știri