UPDATE: Sunt mai mulți morți și răniți după ce o persoană a deschis focul în complexul Universităţii Naţionale de Cercetare în orașul Perm din vestul Rusiei, atacul soldându-se, după ultimele raportări oficiale cu 8 morţi şi mai mulți răniţi.

O persoană necunoscută a deschis focul pe teritoriul Universității de Stat de Cercetare din orașul Perm, Rusia. Presa informează despre mai mulți morți. Martorii oculari spun că au văzut un bărbat îmbrăcat cu uniformă militară trăgând dintr-o armă automată. Serviciul de presă al universității a informat că ar fi vorba despre o armă traumatică. 

„Interfax” informează despre morți și răniți ca urmare a atacului. Canalul Telegram „112” a scris despre cinci morți și șase răniți. Baza scrie că patru persoane au fost ucise. Sursele Meduza raportează, de asemenea, mai multe decese. Universitatea însăși vorbește despre patru victime.

Canalul TV REN a publicat imagini care arătau oamenii sărind pe geamuri de la etajul doi. 

Potrivit 112 și Baza, Timur Bekmansurov, în vârstă de 18 ani, este cel care deschis focul. Portalul 59.ru a găsit o postare pe rețelele de socializare a unei persoane care, probabil, a deschis focul la universitate. Înregistrarea a apărut cu puțin înainte de atac. Autorul cere ca ceea ce se întâmplă să nu fie perceput ca un atac terorist.

https://t.me/bbbreaking/100224