Un bărbat înarmat a deschis focul în afara unui restaurant mexican din Washington DC, situat la o distanță de aproximativ 1,5 km de Casa Albă, două persoane fiind rănite, relatează BBC.

Oamenii care cinau pe terasa restaurantului au început să fugă în momentul în care a început să se tragă. S-au auzit nu mai puțin de 20 de împușcături.

 
Martorii oculari spun că atacatorul a fugit apoi cu mașina. Două persoane au fost împușcate, iar poliția locală crede că una dintre acestea era ținta atacului.

Deși numărul infracțiunilor violente a scăzut în ultima perioadă, atacurile armate sunt pe un trend ascendent atât în Washington CD, cât și în alte orașe americane.

Printre martorii atacului de la Logan Circle s-a aflat și prezentatorul CNN Jim Acosta.

"Tocmai am auzit ceva ce seamănă cu focuri de armă pe starda 14 din nord-vestul Washingtonului. Oamenii fug de la popularul restaurant Le Diplomate, care se află la câteva blocuri distanță”, a relatat el pe twitter.

Jess Davidson, 27 de ani, se afla în restaurantul mexican din Logan Circle în momentul în care s-a deschis focul: ”Am crezut că voi muri”.
 
 sursa: hotnews.ro