Pentru aproximativ 100.000 de euro pe noapte, Melinda Gates, 56 de ani, fosta soție a fondatorului Microsoft, se răsfață pe o mică insulă din Caraibe, unde a închiriat o reședință de lux pentru ea și cei cei trei copii ai ei, Phoebe, 18 ani, Rory, 21 de ani și Jennifer, 25 de ani. Potrivit Bild, Melinda a preferat această destinație exclusivistă pentru a se proteja de presiunea media, după ce a anunțat divorțul de Bill Gates, 65 de ani.

Micuța insulă privată pe care se ascunde Melinda se numește Calivigny și aparține Grenadei. Se întinde pe 80 de hectare are două plaje superbe, cu nisip fin. Sunt doar cinci reședințe de lux pe insulă, care pot găzdui până la 40 de turiști, așa cum se menționează pe site-ul insulei.

Calivigny se recomandă ca paradisul absolut pentru super-bogați! „Beach House Residence”, locația aleasă de Melinda Gates, care se închiriază cu 100.000 de euro pe noapte, are vedere la ocean, mobilier de lux și băi de marmură, piscină și jacuzzi, jet ski, catamaran sau canoe la dispoziție pentru explorarea insulei.

Cu câteva zile în urmă, cuplul Bill și Melinda Gates, 27 de ani de căsătorie, și-a făcut publică separarea.

sursa: libertatea.ro