O tânără din New York a demontat oglinda din baie pentru că din acea direcție venea un curent de aer rece. A descoperit o gaură în perete care ducea într-un alt apartament, relatează CNN.

Samantha Hartsoe și-a documentat descoperirea într-o serie de videoclipuri postate pe Tik Tok care au devenit virale pe rețelele sociale.

Când a dat jos oglinda, a descoperit o gaură mare care se deschidea spre o cameră întunecată.

„Am nevoie de mai multe răspunsuri. Trebuie să intru și să-mi dau seama ce se află de cealaltă parte a băii mele”, a spus ea în clipul postat pe Tik Tok, care a fost vizualizat de 7 milioane de ori.

Apoi, purtând o mască de protecție și mănuși și înarmată un ciocan, Hartsoe a trecut în camera întunecată. Atunci și-a dat seama că a dat nu peste o cameră secretă, ci peste un apartament întreg.

Părea folosit, dar nu locuit. Geamurile erau deschise, pe jos erau sticle cu apă și pungi de gunoi, dar baia nu avea nici chiuvetă, nici vas de toaletă.

Aceasta, în condițiile în care apartamentele de închiriat nu sunt adesea disponibile în New York, iar chiriile sunt foarte mari.

Surpriza tinerei a fost cu atât mai mare cu cât a ieșit din apartamentul gol pe ușă și s-a trezit pe o altă scară, în altă parte a clădirii, chiar dacă apartamentul gol era perete în perete cu cel în care locuiește ea.

Proprietarul clădirii nu a dorit să comenteze subiectul pentru CNN.

Sursa: Digi24.ro