Autoritățile din Moscova se confruntă cu un caz de omucidere nemaintâlnit, vinovatul fiind un youtuber inconștient.

Goana după "like-uri" și urmăritori pe rețelele de socializare a dus la o tragedie greu de explicat. Reeflay Panini (în realitate Stanislav) e numele utilizatorului de Youtube care și-a obișnuit fanii cu fel de fel de scene cu caracter violent, în încercarea de câștigă tot mai mulți adepți. De această dată însă a mers mult prea departe, tânărul din Rusia ajungând în arestul poliției după moartea nevinovată a iubitei sale, Valentina Grigorieva.

Astfel, după ce într-un videoclip mai vechi a denigrat-o pe Valentina stropind-o cu piper, Stanislav a făcut acum o prostie și mai mare, lăsând-o închisă pe balcon doar în lenjerie intimă, în condițiile temperaturilor negative din Moscova din această perioadă a anului.

Văzându-și în continuare de treabă în fața calculatorului, rusului nu i s-a făcut milă de partenera să decât în momentul în care n-a mai auzit bătăi în ușa de la balcon. Ducându-se să vadă ce s-a întâmplat, Stanislav a găsit-o pe Valentina fără suflare, victimă a hipotermiei. A băgat-o imediat în casă, a pus-o pe canapea și a încercat plângând s-o readucă la viață, dar era prea târziu, chiar și după intervenția doctorilor chemați de urgență la fața locului. Evident, youtuberul rus e anchetat de omucidere, cu atât mai mult cu cât pe corpul Valentinei s-au găsit și niște urme de lovituri în zona abdomenului.

sport.ro