5 militari ucraineni au fost uciși, iar alții 89 au fost răniți în ultimele 24 de ore în Sud-Estul Ucrainei, unde se desfășoară Operațiunea Anti-teroristă (ATO), transmite serviciul de presă al ATO. Militarii ucraineni menționează că în perioada menționată, pozițiile militarilor ucraineni au fost atacate de cel puțin 56 de ori.

-------------Forțele separatiste pro-ruse continuă să atace din toate tipurile de arme din dotare, pe toată linia de contact, transmite UNIAN.

Pe direcția Mariupol, sunt folosite sisteme reactive de foc BM-Grad. astfel doar noaptea trecută, insurgenții pro-ruși au lansat cel puțin 20 de obuze asupra pozițiilor forțelor guvernamentale ucrainene din localitatea Talakovka. DIn artilerie de 122 mm și mortiere de diferit calibru, au fot atacați militarii ucraineni din localitatea Vodeanoe, Krasnogorovka, Gnutovo, Pavlopol, Șorokino.

Pe direcția Donețk, în regiunea localității Avdeevka, forțele separatiste au încerca să ia cu asalt pozițiile militarilor ucraineni, însă fără succes. Potrivit serviciului de presă ATO, în timpul asaltului inamicul a avut pierderi umane. Pe tot parcursul zilei de ieri, separatișii au forțat pozițiile militarilor ucraineni din localitățiel Avdeevka, Opîtnoe, Lyuganskoe, Zaițevo și Kamenka.

Pe direcția Lugansk, din mortiere și lansatoare de grenade, au fost atacate pozițiile militarilor ucraineni din Novoalexandrovka, Troițloe, Popasnoe și Novozvanka.