Premierul britanic Boris Johnson primeşte „tratament cu oxigen”, după ce a fost internat în spital din cauza infecţiei persistente cu coronavirus.

Johnson a fost internat duminică, 5 aprilie, în spital pentru că are în continuare simptome specifice COVID-19. El este conectat la un aparat  de ventilaţie, potrivit Daily Mail, citat de Mediafax. Presa britanică transmite că internarea premierului este o măsură de precauţie şi nu de urgenţă.

În urmă cu zece zile, Boris Johnson a anunţat, într-o postare pe contul său de Twitter, că a dezvoltat simptome uşoare şi a ales să se autoizoleze, însă va continua să conducă guvernul de la distanţă.

„M-am autoizolat, dar voi continua să conduc guvernul şi să-mi exercit atribuţiile şi responsabilităţile prin video conferinţă”, a fost mesajul postat chiar de premierul britanic pe contul său de Twitter.

logodnica însărcinată a premierului, Carrie Symonds, a anunţat că a prezentat simptome specifice infecţiei cu noul coronavirus, dar spune că nu s-a testat şi că în prezent se simte bine.