Două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una a SAJ Vaslui intervin pentru acordarea primului ajutor urmare a unui accident rutier produs la aproximativ 10 kilometri de Vama Albița.

„În accident sunt implicate două autoturisme și cinci persoane. Din primele informații, sunt șapte victime, dintre care una încarcerată și inconștientă. La Intervenție participă și o ambulanță tip B2 aparținând SAJ Vaslui. Acțiunea este în dinamică”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Începând cu ora 13:00 a fost declanșat planul roșu de intervenție, etapa a treia.

UPDATE Ora 13:21. Revenire accident rutier produs în apropiere de Albita, la aproximativ un kilometru de limita cu județul Iași:
La intervenție participă o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanțe tip B2 (EPA), o ambulanță tip C1 (TIM) și o autospecială transport persoane și victime multiple (ATPVM), precum și o ambulanță tip B2 aparținând SAJ Vaslui.

UPDATE Ora 13:40. La intervenție participă o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanțe tip B2 (EPA), o ambulanță tip C1 (TIM) și o autospecială transport persoane și victime multiple (ATPVM), precum și o ambulanță tip B2 aparținând SAJ Vaslui.

Sunt 7 victime, dintre care una aflată în stare de inconștiență. Persoana în cauză este de cetățenie moldovenească și primește îngrijiri medicale în elicopterul SMURD, după care va fi transportată la un spital din municipiul Iași.

O altă victimă va fi transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Huși. Celelalte cinci victime sunt conștiente și stabile. Acțiunea este în dinamică.

Sursa: realitateadevaslui.net