Filiala londoneză a celei mai mari și profitabile companii de servicii financiare din lume, care are sediul central la New York, l-a concediat pe unul din angajații de top pentru că a furat mâncarea colegilor din cantina instituției.

Paras Shah, 31 de ani, care coordona tranzacționarea de obligațiuni cu randament ridicat pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a fost concediat luna trecută de Citigroup, după ce ar fi furat de mai multe ori mâncare din cantina sediului din Londra, potrivit Financial Times.

Informația a fost confirmată pentru sursa citată de patru persoane apropiate cazului, însă compania a refuzat să facă vreun comentariu. Și Paras Shah a refuzat să facă vreo declarație despre situația în care se află.

Tânărul de 31 de ani a fost angajat de către companie în 2017, fiind unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de credite din Europa. Potrivit Financial Times, Shah primea un salariu anual de cel puțin 1 milion de lire sterline.

Financial Times spune că divizia coordonată de Paras Shah a fost extrem de profitabilă în 2019.

Instituțiile financiare din Marea Britanie au mai sancționat la fel de dur angajați cu abateri. Mizuho Bank din Japonia a concediat în 2016 un angajat al filialei din Londra care a furat o piesă de 5 lire de la bicicleta unui coleg.

sursa: digi24.ro