Un căptian în rezervă al Ministerului Apărării din Mexic a fost ucis de poliție, după ce a deschis focul asupra locatarilor unei clădiri care i-au reproșat că se urina pe perete. Bărbatul a rănit patru persoane, una dintre care a decedat în drum spre spital. Tragedia a avut loc în centrul istoric al orașului Ciudad de México, capitala Mexicului.

Potrivit postului de televiziune Telediario, militarul a intrat într-o clădire din proximitatea rezidenții președintelui și a început să se urineze, iar acest fapt i-a deranjat pe locatarii blocului. Aceștia i-au reproșat, iar bărbatul a tras mai multe focuri de armă în direcția lor.
 
Într-o postare pe Twitter a Ministerului Securității Publice, se menționează că la fața locului a intervenit poliția, unde l-au găpsit pe bărbatul înarmat și patru persoane rănite la sol.
 
„Oamenii legii i-au cerut să predea arma, însă acesta nu s-a conformat și a deschis focul asupra polițiștilor.Ulterior, unul dintre polițiștii veniți la fața locului l-a împușcat mortal pe atacator”, se arată în mesaj.
Persoanele rănite au fost transportate la spital, însă una nu a putut fi salvat și a murit în ambulanță.