Un tablou care îl înfăţişează pe Bill Clinton purtând o rochie şi pantofi cu toc a fost găsit recent în casa miliardarului Jeffry Epstein (66 de ani).

Omul de afaceri s-a sinucis sâmbătă, 10 august, în închisoare, acolo unde aştepta procesul pentru acuzaţii de abuz sexual şi trafic de minori, scrie New York Post. Surse din poliţie au dezvăluit pentru sursa citată că tabloul care îl înfăţişează pe fostul preşedinte se afla în casa deţinută de Epstein în cartierul Manhattan din orașul New York. “Era pe perete, imediat ce intrai într-o cameră în dreapt. Toţi cei care îl vedeau râdeau” Surse din poliție, pentru NY Post: Tabloul îl înfăţişează pe Bill Clinton îmbrăcat cu o rochie albastră asemănătoare celei asociate cu Monica Lewinsky în scandalul relaţiei lor.

Preşedintele îşi ţine picioarele atârnate peste mânerul scaunului şi poartă pantofi roşii cu toc înalt. Lucrarea, intitulată “Parsing Bill (Analiza lui Bill)”, a fost realizată de artista Petrina Ryan-Kleid, dar aceasta nu ştia că lucrarea sa a ajuns în casa lui Jeffrey Epstein. 

Miliardarul american Jeffrey Epstein era acuzat abuz sexual şi trafic de minori. Epstein a pledat nevinovat şi a fost reţinut, fără a avea dreptul la cauţiune. Pe numele său au fost formulate două capete de acuzare pentru trafic de minori, pentru care risca o pedeapsă cu până la 45 de ani de închisoare. Acesta a mai încercat să se sinucidă pe 25 iulie, fiind găsit în stare de inconştienţă şi cu răni la gât în celula sa de la o închisoare din Manhattan, New York.