Preşedintele Statelor Unite Donald Trump a numit-o pe Stephanie Grisham, până acum purtător de cuvânt al primei-doamne, viitor secretar de presă al Casei Albe, potrivit unui anunţ făcut marţi de Prima Doamnă a SUA, Melania Trump.

Stephanie Grisham „a fost alături de noi din 2015 - preşedintele şi eu însămi nu ne putem gândi la altcineva care să servească mai bine administraţia şi ţara noastră”, a scris Melania Trump într-o postare pe Twitter, transmite realitatea.net.

Stephanie Grisham o va înlocui pe Sarah Sanders, care îşi părăseşte postul la sfârşitul lunii iunie, şi va deţine de asemenea funcţia de director de comunicare al Casei Albe, a adăugat Melania Trump.

Trump a anunţat la 13 iunie că Sarah Sanders intenţionează să părăsească postul de purtător de cuvânt principal al administraţiei preşedintelui american până la sfârşitul lunii.

Totodată, președintele american a sugerat că, după toate probabilitățile, Sarah Sanders ar intenționa să urmărească obținerea unui post de guvernator în statul Arkansas.