UPDATE (17:24) Liviu Dragnea era în altă mașină decât cea pe care o urmărea presa. Într-un final liderul PSD a fost surprins într-o Dacia Duster, asta în timp ce presa urmărea o Skoda Superb. Liviu Dragnea a ajuns la penitenciar unde trebuie să urmeze toate procedurile pentru încarcerare

Liviu Dragnea a ajuns la penitenciar unde trebuie să urmeze toate procedurile pentru încarcerare

Liderul PSD, Liviu Dragnea merge la penitenciar pentru încarcerare, ca să-și ispășească pedeapsa cu închisoare de 3 ani și șase luni - setință dictată astăzi de CCR.

Anterior după decizia magistraților, mandatul de arestare a lui Liviu Dragnea a fost trimis la Poliție. Șeful PSD a fost în tot acest timp în locuința sa din București. Tot la locuința sa a ajuns și avocata lui Dragnea. 

Magistraţii instanţei supreme a pronunțat astăzi, decizia definitivă în dosarul DGASPC Teleorman, în care liderul PSD Liviu Dragnea era acuzat acuzat de instigare la abuz în serviciu şi în care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, scrie realitatea.net 

Detalii: Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare

Apelul lui Liviu Dragnea a fost admis doar pe latura civilă, scăzând suma pe care o are de plătit drept prejudiciu.

Patru din cei cinci judecători ai completului s-au pronunțat pentru condamnare. Judecătorul care a făcut opinie separată a motivat posibila nelegalitate a completului de 3 judecători care a dat decizia în primă instanță.