La învestirea președintelui Ucrainei, Vladimir Zelenski, a participat Petro Poroșenko și trei foști președinți: Leonid Kravciuc, Leonid Kucima și Viktor Iușcenko. Oaspeții străini de rang înalt care au venit la învestirea lui Zelenski au fost președintele Georgiei, Salome Zurabișvili, președintele Estoniei, Kersti Kaljuland, președintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite și președintele Ungariei, Janos Ader.

La ceremonie au participat persoane oficiale de la Kiev, dar și reprezentanți ai cultelor religioase.

Pe lângă aceștia, la ceremonia de învestire a lui Zelenski s-au prezentat președintele Medjlisului, organul legislativ din Azerbaidjan, Oktai Asadov, președintele Senatului din Parlamentul Republicii Cehe, Jaroslav Kubera, adjunctul președintelui Senatului Republicii Kazahstan, Bektas Beknazarov și vicepreședintele Turciei, Fuat Oktay.

La fel, la ceremonia de învestitură au fost prezenți mai mulți oficiali din statele învecinate cu Ucraina dar și din Occident. Este vorba despre vice-președintele Comisiei Europene pentru Energetică, adjunctul prim-ministrului din Belarus, viceprim-ministrul pentru Politici de Economie și Demografice a Bulgariei, viceprim-ministrul Armeniei, viceprim-ministrul României pentru Parteneriatul Strategic, viceprim-ministrul Republicii Slovacia pentru Investiții și Informatizare, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene a Republicii Moldova, ministrul Afacerilor Externe a Poloniei, șeful cancelariei președintelui Poloniei, ministrul Energeticii din SUA, ministrul Apărării Naționale din Canada, secretarul de stat pentru chestiuni europene al Franței și alți oficiali din Croația, Marea Britanie și Austria.