Trei dintre cei patru copii ai omului de afaceri danez Anders Holch Povlsen au fost uciși în atacurile teroriste din Sri Lanka de duminică. Informația fost confirmată de purtătorul de cuvânt al afaceristului, dar numele celor trei copii ucişi în atentate nu au fost făcute publice. Familia miliardarului se afla în Sri Lanka, într-o vizită de Paşte.

Informația fost confirmată de purtătorul de cuvânt al lui Anders Holch Povlsen, dar numele celor trei copii ucişi în atentate nu au fost făcute publice. Familia miliardarului se afla în Sri Lanka, într-o vizită de Paşte.

”Din nefericire, putem confirma informaţiile. Vă cerem să respectaţi dreptul la intimitate al familiei. Nu avem alte comentarii de făcut”’, a declarat un purtător de cuvânt al Bestseller, prin intermediul unui email. 

Anders Holch Povlsen, în vârstă de 46 de ani, este CEO-ul și singurul proprietar al lanțului Bestseller, care deține brand-urile Jack & Jones și Vero Moda, scrie libertatea.ro.

De asemenea, deține cel mai mare pachet de acțiuni al celebrului magazin de îmbrăcăminte ASOS, dar deține și numeroase acțiuni la retailer-ul german Zalando.

Totodată, afaceristul considerat cel mai bogat danez este al doilea cel mai mare proprietar de terenuri din Marea Britanie și primul din Scoția, relatează Mirror.co.uk.

Cel puțin 290 de oameni au fost uciși, iar aproximativ 500 sunt răniți, într-o serie de explozii care au devastat mai multe hoteluri de cinci stele și biserici din capitala Colombo.

Dintre victime, 30 dintre persoanele care și-au pierdut viața sunt turiști străini.