Noul Audi E-Tron a fost cooptat în echipa supereroilor. SUV-ul electric german își va face apariția în Avengers: Infinity War, arată un clip promoțional.

În filmul de două minute și jumătate intitulat “The Debriefing” (“Interogatoriul”), Captain Marvel, interpretat de Brie Larson, se află față-n față cu un agent guvernamental, o etapă a reintregrării sale în societate după ce a petrecut o perioadă îndelungată departe de planeta Pământ, scrie autoexpert.ro.

Agentul îi face cunoștință Căpitanului Marvel cu noul Audi E-Tron, prezentat în toamna anului trecut. Captain Marvel îl încarcă imediat, datorită super-puterilor sale.

În film, nu își va face apariția versiunea de serie, ci concepul. În plus, ceea ce nu arată clipul promoțional, Tony Stark va conduce un E-Tron GT. Stark este și cel care, în 2008, a apărut la volanul legendarului Audi R8 Syder.

Avengers: Endgame, va ajunge în cinematrografe pe 26 aprilie. La premiera care va avea loc la Los Angeles, Statele Unite, își vor face apariția și conceptele din film.