Actorul de comedie ucrainean, Vladimir Zelenski, care a acces în turul doi al alegerilor prezidențiale, avându-l drept contracandidat pe actualul președinte, Petro Poroșenko, a declarat într-un interviu pentru site-ul rbc.ua că ar fi o idee bună dacă în Ucraina ar exista un oraș asemeni Las-Vegasului, unde ar fi legalizate cazinourile și serviciile sexuale.

Zelenski este de părere că majoritatea cetățenilor ucraineni nu ar fi împotriva unui asemenea proiect care, din punctul său de vedere, ar fi chiar benefic atât pentru creșterea economică, cât și în vederea îmbunătățirii ordinii publice.

„Putem alege un oraș în care nu prea merge lumea, și să legalizăm aceste lucuri doar acolo. Adică poți să te duci acolo și să te distrezi. Să fie doar un oraș unde chestiile astea ar fi legale. Cred că societatea ar fi de acord, iar bugetul statului ar beneficia de pe urma taxelor”, a spus Zelenski.

Întrebat însă dacă i-ar plăcea ca acest oraș să fie anume Krivoi Rog, localitatea de baștină a lui Zelenski, acesta a spus că nu ar fi chiar cea mai bună alegere. „Este un oraș de muncitori și nu toți bărbații de-acolo ar înțelege care-i faza”, a spus Zelenski.

Sursa: rbc.ua